02 september 2008

present


Titta vad jag har fått!
Ängeln är från Spanien och halsbandet är rån Italien. Ängeln köpte min mamma i Valencia och halsbandet är inhandlat utanför Vatikanen. Visst ser ängeln väldigt nöjd ut i sin nya kreation. Min syster som kom hem från italien häromdagen och har köpt en del presenter, bland annat en citron likör som jag måste smaka på till helgen. Jag måste nog följa med henne till Italien någon gång.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Annika sa...

Morgon Johanna
Tycker verkligen du ska följa med henne till Italien. Är en upplevelse oavsett vart man åker. Jag har bott nere på Sicilien sedan 83 och känner mig ibland mer som sicilianska än svenska :o) Säkert är det en Limoncello du har fått av din syster. Nere på Sicilien gör var och varannan familj sin egen och på nästan alla restauranger bjuder dom på det efter maten eller så får man mandellikör.
Ha det så bra.
Ciao Annika

Lilla huset på prärien sa...

Jättefin ängel och halsband. Lite Limoncello med en mandelskorpa nu hade inte suttit helt fel. Så fräscht och gott!

Jenny

Anonym sa...

Om du kommer till mamma får du smaka underbar hemgjord nyponlikör, 10 år gammal....den slår limoncello som också är mycket god.Änglainstallationen med halsbandet blev mycket fint.Men skåpet kräver fundering.Snygg som det är men kritvitt är fint om det ska stå i skärgårdshuset