27 maj 2009

På jakt efter nya sängbord.




Bilder från Sia home fashion

Idag har huset målats. Plasten på våra fönster fladdrar i stormen. Katten kippar efter andan och försöker sova i allt oväsen. Är på jakt efter nya sängbord. Hittade fin fina hos Sias. Visar några bilder ur Sias sortiment. Helt i mn smak:))

25 maj 2009

Famam extendere FACTIS


Öka sitt rykte genom goda gärningar. "Famam extendere FACTIS"
Goda gärningar sprider sig. Beröm varandra och se det som en livsstil att göra goda gärningar för andra. Goda gärningar gör gott för själen. De är helt gratis och man får mer tillbaka än vad man ger. Har du gjort en god gärning som du vill berätta om?

19 maj 2009

Nu är jag beredd!

Nu är jag beredd att fixa till min lilla trädgård!Jag bor fortfarande i en sandgrop...den lilla tidsplanen visar att markplaneringen på området i bästa fall blir klart innan det fryser på igen:))Drömma kan man alltid så jag drömmer om att min lilla trädgård står prunkande och fin. Några inspirationsbilder lättar alltid upp :) Övre bilden lånad från en bok jag köpt på IKEA. Picknick ökar trivseln och passar alltid, bilden är tagen av Simon Brown. Ängeln är från Zetas.


04 maj 2009

Till sommarhuset


Vi skulle verkligen behöva järnspisar till sommarhuset. Förutom mysfaktor så behövs det värme under vår och höst. Element är helt okej men en järnspis som värmer i köket och en kamin/ugn till övervåningen vore någonting det. Den här blir bra på övervåningen eller hur:))

03 maj 2009

strandpromenad


 
Posted by Picasa

För några veckor sedan

02 maj 2009

gyllene skor


Finns det nåt härligare än att dricka en kopp kaffe och lyfta ansiktet mot solen? Kanske det men visst njuter man i fulla drag när sommaren kommer närmare och närmare.
Tack för presenten:) Av med vinter strumpor och på men gyllene skor.